Novosti

EMOTIVNO OŠTEĆEN, BIO U MENTALNOJ USTANOVI: Oglasio se psihijatar Brajana Volša, strašni detalji

Brajan se često osjećao zanemarenim, nevoljenim i emotivno oštećenimn, a u drugoj godini fakulteta, njegovo mentalno zdravlje se naglo pogoršalo.

Dok potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu i dalje traje, pažnja policije, ali i medija sve je više usmjerena na njenog supruga Brajana koji je od nedelje u pritvoru. Iako je Tužilaštvo otkrilo da je u podrumu kuće pronađen krvav nož, kao i tragovi krvi, on još nije osumnjičen za njeno ubistvo, već je u pritvoru zbog obmanjivanja policije u vršenju istrage.

U međuvremenu su u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare. Brajan je jedino dijete svojih roditelja i većinu vremena proveo je sa svojom majkom, dok je njegov otac, inače ugledni neurohirurg često radio, prenosi Boston25news.

“Brajan se često osjećao zanemarenim, nevoljenim i emotivno oštećenim jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovim međusobnim svađama”, rekao je njegov psihijatar dr Titman.

Njega su roditelji poslali u internat, a zatim je upisao i Univerzitet u Pitsburgu u Pensilvaniji. Međutim, na drugoj godini fakulteta, njegovo mentalno zdravlje se naglo pogoršalo, tako da je morao da napusti školovanje, a zatim je neko vrijeme boravio u mentalnoj ustanovi.

“Njegova depresija, anksioznost i bijes su ga napravili nesposobnim da normalno funkcioniše. Tada je započeo dugu bitku sa mentalnim zdravljem”, kaže njegov psiholog, a prenosi Boston25news.

Tada je slično pismo sudu napisala i njegova majka Dijana, koja je otkrila da je njen sin jedini razlog zbog kog ustaje ujutru i da on jedini brine o njoj.

“Nažalost, nemam dobar odnos sa snahom, vjerovatno zbog kulturoloških razlika. Zato je moj sin jedina sreća u životu. On mi omogućava da sa unucima budem bar malo srećna”, napisala je ona tada.

Ona je tada u pismu dodala da Brajan najviše vodi računa o njihovim sinovima. “On kuha, ide u nabavku, igra se, vaspitava ih i čita im priče za laku noć. Da nema mog sina, ne bih imala nikakav odnos sa svojim unucima”, rekla je ona tada.

Ana je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan Volš je nestanak prijavio tek tri dana kasnije. On je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *