Horoskop

MARS OD SUTRA DIREKTNO NAPADA: Za neke znakove dolazi kritičan period

Odjednom ćemo vidjeti načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspjehu

Kada se Mars okrene direktno, odjednom ćemo vidjeti načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspjehu. Ako niste uspjeli da pokrenete projekat ili da se jasno izrazite partneru ili prijatelju, planeta ratnica u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako – i gurnuti vas napred.

Saznajte kako će Mars u direktnom hodu od 12. januara uticati na sljedeće horoskopske znakove:

Vodolija

Za starosjedioce Vodolije, Mars vlada trećim poljem i desetim poljem i sada će biti u direktnom kretanju u četvrtom polju majke, kuće, kućnog života, zemlje, imovine i vozila. Sve borbe vezane za ova pitanja će se kretati ka rješenju. A ako ste stavili na čekanje bilo koji posao u vezi sa prodajom ili kupovinom imovine ili planom zamjene vozila, to možete učiniti sada.

Ribe

Problemi sa kojima ste se suočavali sa bliskim ljudima mogu biti riješeni, sada ćete moći da komunicirate i prenosite svoje ideje drugima. U zdravstvenom smislu, vaša izdržljivost i energija biće sjajni tokom ovog perioda. Provodite više vremena sa bliskim ljudima.

Strijelac

Kada je Mars direktan očekuju vas rješenja i pomirenje sa određenim ljudima. Sada je važno da naučite kako da oprostite. Studente očekuje napredak na poslu. Izbjegavajte poroke i vodite računa o zdravlju.

Jarac

Mars vlada vašom četvrtom i jedanaestom kućom i sada postaje direktan u petoj kući djece, obrazovanja, romantičnih veza. Tako će prvo studenti Jarca koji su se mučili u studijama zbog retrogradnog Marsa osjetiti olakšanje i promjenu energije. Neće osjećati nemir ili paniku i moći će da se koncentrišu na učenje. Osim toga, uz direktan Mars u Biku, vaš odnos sa majkom će se poboljšati i konflikti u porodičnom životu će biti riješeni.

alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *