Novosti

PRVA REAKCIJA! MAJKA ANE VOLŠ ZATEČENA: Evo kako je reagovala kada je čula da je Brajan optužen za ubistvo

Milanka je rekla da u ovo ne može da vjeruje da je zet ubio njenu ćerku Anu Volš.

Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane, Beograđanke za kojom se traga od 1. januara, najnovija je vijest u američkim i srpskim medijima, a njena majka Milanka Ljubičić najprije je zanijemila a onda jedva izustila: “Ja u to ne mogu da vjerujem”.

Milanka je rekla da u ovo ne može da vjeruje, kao što ne može da vjeruje u sve vijesti koje su se do sad pojavljivale na račun njenog zeta.

“Ne mogu da vjerujem kao što ne mogu da vjerujem u sve što se piše. Rekla sam vam već. Imam nadu da je moje dijete živo”, rekla je ona.

Podsjetimo, Brajan Volš optužen je za ubistvo supruge Ane Volš tri nedelje nakon što je nestala. Optuženi se već nalazi u pritvoru pod optužbom da je ometao policijsku istragu. Kako piše dejli mejl, policija je nedeljama sastavljala slučaj protiv njega. Vejruje se da slučaj uključuje dokaze poput tragova krvi koji su pronađeni u podrumu njihove kuće i krvave sjekire.

Ana Volš nestala je 1. januara. Brajan je njen nestanak prijavio tek 4. januara. Četiri dana kasnije uhapšen je pod optužbom da je ometao policijsku istragu. Majka nestale Beograđanke govorila je da ne vjeruje da bi Anin suprug bio u stanju da je povrijedi.

(MONDO/Telegraf)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *