Svet

OGRLICA ANE VOLŠ ŠALJE BRAJANA NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Nije skidala taj nakit – Ključni dokaz pronađen na deponiji (FOTO)

Pronađena ogrilica je, po svemu sudeći, ona čuvenog italijanskog brenda koju Ana nije skidala posljednjih mjeseci.

Brajan Volš (47) se juče pred američkim Okružnim sudom izjasnio da nije kriv za smrt svoje supruge Ane Volš (38) rodom iz Beograda. Međutim, tužilaštvo je iznijelo neke od ključnih dokaza u istrazi među kojima je ogrlica sa Aninim DNK tragovima, a koja je nađena na deponiji zajedno sa njenom torbicom i krvavim rukavom.

 Ogrlica šalje Brajana Volša na doživotnu robiju

“Detaljnim pretresom utvrđeno je da je dio džakova za smeće koje je bacio u međuvremenu spaljen, ali je na deponiji u blizini luksuznog kompleksa u kom živi njegova majka pronađeno 10 kesa za smeće, na kojima su tragovi krvi”, navodi se u optužnici.

“U kesama su pronađeni i peškiri, dijelovi ogrlice Ane Volš, čizme, ‘prada’ torba, dijelovi njene odjeće, kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime, ali i sjekira”, otkriveno je tokom čitanja optužnice.

Pronađena ogrilica je, po svemu sudeći, ona čuvenog italijanskog brenda koju Ana nije skidala posljednjih mjeseci, a torba marke “prada” je Ana imala sa sobom kad je nestala.


Podsjetimo, Brajan Volš je optužen da je 1. januara u podrumu njihove porodične kuće u Kohasetu ubio, potom raskomadao svoju suprugu Anu Volš, a onda dijelove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio. Policija je tokom istrage pretražila kontejner u Abingdonu, gde je Brajan navodno viđen kako nosi tešku kesu za smeće. Policija je pronašla 10 kesa za smeće koje su bile umrljane krvlju.

Unutra su otkrili:

Papuče sa Aninim i Brajanovim DNK
Krpe, traka, medicinsko odjelo sa Brajanovim i Aninim DNK
Anine čizme Hunter
Anina Prada tašna
Anina kartica vakcine protiv COVID-19, sa njenim imenom
Testeru
Makaze za sječenje

Ana se udala za Brajana 2015. godine u Bostonu. Njihova djeca su bila u kući u vrijeme nestanka njihove majke i trenutno o njima brine odjeljenje za djecu i porodice Masačusetsa.

(MONDO/Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *