Mozgalice

KĆERKA MI JE SVA U SUZAMA DOŠLA NA VRATA, ODMAH SAM SE JAVILA ZETU: Derala sam se na njega, A ONDA MI JE NAPISAO ŠTA JE URADILA, još sam u šoku!

KĆERKA MI JE SVA UPLAKANA DOŠLA NA VRATA, ODMAH SAM SE JAVILA ZETUDerala sam se na njega, A ONDA MI JE NAPISAO ŠTA JE URADILA, još sam u šoku!

zena2
Celi chat ispod:

BONUSI

Aktivni sam biciklista iako imam novca i dobar auto. Počelo je kada sam rešio da smršam. Sad svuda idem bajsom, osim na posao. Moja supruga takođe. Imam svoju firmu i nekada moram ići autom zbog klijenata. Danas smo žena i ja bili u nabavci biciklama i na pešačkom prelazu (za bicikliste, ona posebna isprekidana) video sam da se moja supruga iscimala (bio sam dosta iza nje). Kada sam ja bio na pešačkom video sam jednog od mojih zaposlenih u automobilu i uljudno mu mahnuo. Pitao sam suprugu šta joj je pošto se prilično uznemirila. Pogađate- isti onaj zaposleni joj se drao i izvređao je jer zaboga ima prednost prelaza koje on nije bio svesan izgleda. Razmišljam da ga otpustim posle praznika. Svo vreme mu isplaćujem punu platu iako ne radimo jer želim da zadržim i zaštitim svoje radnike. Takvog čoveka u svom kolektivu ne želim – prostačinu koja se dere na žene.

Preselio sam se u Njemačku, prijatelj mi je pomogao tako što sam preko njega dobio posao, stao sam na svoje noge, našao stan, uzeo i auto pa kakav je da je. Onda je moja mama došla kod mene, na gotovo. Sve ju je čekalo, i posao, i namještena soba u stanu, i prije toga sam joj 7 mjeseci slao novac za tečaj njemačkog. Ona se uklopila i imali smo ok odnos dok moja mlađa sestra nije došla. Eno, 4 mjeseca sjedi u stanu, nije niti jednom još nešto skuhala, niti počistila, uzme moj auto bez pitanja i ode švijati po gradu, a ja recimo radim 2. smjenu i ne mogu ići autom nego busom. Niti na jedan razgovor za posao nije htjela, a mogao sam ju na 4 mjesta ubaciti, ona želi na blagajnu, a ne zna ni 2 rečenice na njemačkom. Usput, jezik ne uči, nego gleda mobitel cijeli dan. Objasnio sam mami da to tako neće ići, na što mi kaže: traži si onda drugi stan. Ja da si tražim stan?! Dao sam im 2 mjeseca rok da se isele. P. S. Sestra ima 25god, nije balavica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *