Novosti

PRIJE 7 GODINA JE POBIJEDILA U PINKOVIM ZVJEZDICAMA I OBEĆALA DA ĆE SMRŠATI: Njen novi izgled će vas OSTAVITI U ŠOKU! (FOTO)

Pjevačica Marija Serdar je prije sedam godina odnijela pobjedu u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”.

Naime, Marija je tada je obećala da će sve učiniti kako bi joj stas bio jednako reprezentativan kao i glas i da će smršati prvenstveno zbog svog zdravlja, a to je i učinila. Marija je na društvenoj mreži Instagram aktivna i često objavljuje fotografije sa kojih se može primijetiti da je dovela liniju do savršenstva.

U licu se dosta promijenila, stoga je njena ljepota tek sad došla do izražaja. Inače, Marija je smršala 25 kilograma i nema namjeru da stane.

Marija je jednom prilikom ispričala da otkako je osvojila titulu prve “Pinkove zvezdice”, njen život se potpuno proijmenio.

– S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promijenilo. Promijenila sam školu, sada pohađam srednju… Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se ijrešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i voljela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu – rekla je Marija za portal Pink.rs.

Kurir.rs/Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *