Novosti

PROCURILI NAJNOVIJI DETALJI O ANINOM NESTANKU, UŽAS: “Njeni posmrtni ostaci vjerovatno NIKAD NEĆE BITI NAĐENI”

Brajan Volš (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Volš (39) za Novu godinu, u vrijeme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag.

Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo djelo, njene posmtrne ostatke odložio je u spalionocu.

Brajan Volš (47) trebalo bi da bude optužen za ubistvo u sudnici u Кvinsiju danas nakon, kako je okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Morisi nazvao “intenzivne istrage” o nestanku njegove supruge. Nestanak Ane Volš 39-godišnje majke troje djece, prijavio je njen poslodavac 4. januara – tri dana nakon što je posljednji put viđena u gradu Кohasetu na obali Toni.

– Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će vjerovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti objelodanjeni – rekao je Morisi.

Izvori upućeni u slučaj, izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dvije deponije i centra za reciklažu u kojima su korištene spalionice – jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu – dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Кohaset.

– Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je vjerovatno da će neko tijelo biti pronađeno – kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Podsetimo, muž nestale Ane Volš osumnjičen je za njeno ubistvo, tri sedmice nakon što je nestala na Novu godinu, prenio je “Dejli mejl”. Sedmicama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se vjeruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sjekire, prenosi Blic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *