Mozgalice

“KRISTIJAN PRESKOČIO OGRADU, UŠAO U ZADRUGU I POPEO SE NA STO” – Anđela vrišti, Ana LJUTA mlatara rukama

Nakon nekoliko dana povlačenja, Anđela Đuričić se vratila svom vatrenom i hrabrom stavu, a to je ovog puta dokazala u sukobu sa Anom Ćurčić, koju je žestoko potkačila i u roku od 15 sekundi zapušila usta.

Snimak kruži internetom, a iz konteksta se jasno vidi da se on dogodio tokom emisije “Gledanje snimaka” kod Dušice Jakovljević.

Anđela je osudila Anu što nije odmah ušla u Zadrugu kada je vidjela da se njen suprug ponaša raskalašno, nego je čekala da dobije ugovor i da je produkcija uvede. Dušica jakovljević je bila u šoku i direktno je stala na Aninu stranu.

– Kako misliš da uđe? Pa nije ovo autobuska stanica. Si ti normalna? – bila je u šoku Dušica.
Ali Anđela se odmah prisjetila slučaja Kristijana Golubovića iz 4. sezone koji je preskočio zid kako bi upozorio svoju tadašnju devojku Kristinu Spalević.

zadruga

– Ne, ne mislim, ja to može da uđe bilo ko kad hoće. Moj muž, moj dečko da mi je stalo do njega ja bih našla način da preskočim ogradu. To bih uradila ja. Kraj. Kristijan je došao u 4. sezoni, preskočio ogradu i popeo se na sto, a bio je dikvalifikovan. Možeš sve kad se hoće. Kraj – vikala je Anđela.

Ana nije mogla da dođe do reči, pa je zamucivala i mlatra rukom pokušavajući da je utiša.

– Što si ljuta? – bila je hladna kao led Dušica Jakovljević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *