Svet

BIZARNE METODE ČIŠĆENJA TOALETA: Zvuči ludo, ali sija kao nov i to bez trunke ribanja (VIDEO)

Iako će mnogima djelovati odvratno, ali ovaj trik je sjajno rješenje uz pomoć kog kupatilo sija kao novo, i to bez ikakvog truda!

Prije nekog vremena na internetu se pojavila fotografija toaleta nakon što je jedna mama otkrila svoju bizarnu metodu čišćenja koja daje fantastične rezultate.

Jedini proizvod koji vam za ovo treba je pjena za brijanje!

Sve je počelo od mame po imenu Klaudija Džordan i njen trik sada se munjevito širi svetom. Metoda je jednostavna – cijelo kupatilo, sa posebnim naglaskom na WC šolju, prekriti penom za brijanje i ostaviti par sati.

Nakon što pjena odstojii, prosto je isperete toplom vodom i to je sve. Pjena za brijanje je praktično sapunica sa mnogo više kalijum hidroksida od običnih sredstava, što znači da brže i bolje rastvara u vodi, prenosi Krstarica

Zbog toga, ne samo da možete da je koristite kao gel za tuširanje ili čak i regenerator, već i kao sredstvo za čišćenje, koje daje fantastične rezultate a ispire se mnogo lakše od tradicionalnih sredstava. Da je trik izuzetno jednostavan, čak i za muškarce, pogledajte u sljedećem video klipu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *