Mozgalice

SKINULA VJERENIČKI PRSTEN I NAPUSTILA BIJELU KUĆU! Anđela Đuričić PONIŽENA DO BOLA, OVO JE kap koja je prelila čašu

Mnogi su očekivali da zadrugarka napadne bivšeg dečka, ali ne i ovaj gest!

Sinoć je u “Zadruzi”, kao i svakog četvrtka, održana emisija “Gledanje snimaka” sa voditeljkom Ivanom Šopić.

Veče je počelo žestoko od prvog priloga u kojem su zadrugari imali priliku da vide kako Zvezdan Slavnić priča Ani Ćurčić da ga je Anđela Đuričić molila da joj napravi dijete i aludira da taj čin uopšte nije bila njegova želja.

Anđela Đuričić

Iako su mnogi očekivali da Anđela napadne bivšeg dečka, ona se ipak odbranila sarkazmom i pred svima potvrdila njegove riječi.

Ne, ja sam molila, on nije želio! Ja sam željela, kao što je rekao Ani, i to je to. Što lažeš ako ja sad pričam istinu, evo sad sam priznala, a ti ne laži – rekla je Anđela.

Zbog cijele situacije došlo je do rasprave zadrugara, ali i Aninog novog emotivnog sloma u kojem je prebacila Anđeli što je Zvezdanovoj ćerki čestitala rođendan.

Anđela Đuričić

– Niti je znala kako to dijete izgleda, niti kako se osjećala. Znaš koliko soli moraš da pojedeš! Ja nemam riječi, šta ona priča. Mrtva ‘ladna je ustala i čestitala njegovom djetetu rođendan! I ona gledala dok si sve ono radila – dodala je Ana.

Anđela je u bijesu napustila kuću tokom pauze za reklame. Nakon pauze je jednim gestom pokazala koliko ju je Zvezdanova priča o potencijalnoj trudnoći pogodila, pa je odlučila da skine prsten kojim ju je Zvezdan zaprosio na dan Aninog ulaska u “Zadrugu”.

Dok je Anđela bijesnila, a Ana tugovala, Zvezdan se pravdao zadrugarima i priznao da je pogriješio što je sa Anđelom imao rizične odnose.

Detaljnije u prilogu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *