Novosti

“Mama mi je od početka mog braka govorila da me supruga vara”

“Mama mi je od početka mog braka govorila da me supruga vara i da se udala za mene radi našeg novca jer smo mnogo bogati, ali nikada joj nisam vjerovao.

Na trenutke sam moju mamu mrzio jer je jako ružne stvari govorila za moju suprugu. U ove tri godine koliko sam oženjen mnogo toga sam doživio i mislio sam da od nekih stvari gore ne može da bude. Međutim…

sad-man

Juče sam se ranije vratio iz firme, nešto sam prehlađen i tako da sam odlučio otići kući, ali, kada sam došao zatekao sam kako se moja mama svađa sa mojom suprugom, tačnije povišenim tonom govori tako ružne stvari mojoj supruzi da je to strašno. Sve što je govorila meni na samo i mnogo gore, VULGARNIJE, riječi… Ostao sam zatečen, ŠOKIRAN.

sad-man

Vjerujte, imam 30 godina i nikada u životu nisam od moje mame čuo da izgovara te pojedine riječi. Mnogo zloge je u tim treutcima izlazilo iz nje. Ušao sam u sobu, smogao sam snage da ništa ne prokomentarišem, uzeo svoju suprugu za ruku i evo od juče smo u hotelu.

sad-man

Odlučio sam da kupimo stan i da započnemo samostalan život. Napustio sam porodilnu kuću, roditelje, jer mislim da je ovo zadnji trenutak da spasim brak. Vjereujem da bi vrlo brzo ovo između nas puklo, previše pritiska.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *