Novosti

ZVEZDAN HOĆE DA SE ISKASAPI: Bježi iz Zadruge – traži da ga vode u BOLNICU! Anđela ga MOLI da stane

Sinoć je bila veoma burna noć u “Zadruzi”.

U rijaliti su se uselila tri nova zadrugara, ali skandali sa Anđelom Đuričić i Zvezdanom Slavnićem nisu izostali.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Zvezdan je u jednom trenutku poželio da napusti imanje. Vidno izrevoltiran pretio je da će da ode u bolnicu i da da svoj život jer ovako više ne može.

– Kad ja mogu da nosim na duši nekog i nešto svoje, nek nose i drugi. Ja se ne igram sa životom, ja dajem svoj život i pokloniću ga. Otići ću u bolnicu i reći ću da me iskasape i da daju ljudima nešto zdravo što imam, uradio sam dobro delo ako ništa drugo – rekao je Slavnić dok ga je Anđela smirivala.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Sinoć je održana još jedna emisija “Pitanja novinara”, a Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su odlučili da prekrše jedno od važnijih pravila života u Zadruzi, pa su samoinicijativno napustili Bijelu kuću u toku emisije i otišli u izolaciju.

Zvezdan je sve vrijeme ispitivao Anđelu u šiframa i smješkao se, a iako njoj u prvom trenutku nije bilo jasno o čemu se radi, poslije je skapirala, što joj je odmah izmamilo osmijeh na lice.

– Je l’ kritično? – pitao je Zvezdan.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nije kritično, ali je rizično – rekla je Anđela.

Oni su nastavili da govore u šiframa i da se kikoću, a u komentarima se može pročitati da su gledaoci izrevoltirani time što Đuričićeva i Slavnić rade šta im je volja.

Kako mnogi smatraju, ovakvim ponašanjem ne poštuju ni produkciju, a ni publiku, pa su apelovali na čelnike da Zvezdan i Anđela budu strogo kažnjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *