Novosti

TEŠKE OPTUŽBE TAKMIČARA “ZVEZDA GRANDA” – optužio Snežanu Đurišić da je TRAŽILA PARE: “Vikala je na moju majku”

Velika drama se podigla pošto je majka jednog od učesnika muzičkog talenat šou programa „Zvezde Granda” izjavila da je pjevačica Snežana Đurišić tražila novčanu naknadu kako bi njen sin prošao u naredni krug takmičenja.

Naime, Dušan je snimao emisiju trećeg kruga u sredu, 15. februara i nije se plasirao u naredni krug, a njegova mentorka je bila upravo Snežana, koja je zatečena pričom da je iznuđivala novac, kao i Ceca Ražnatović.

– Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vrijeme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umjetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smiješne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića – rekla je Đurišićka, prenosi Kurir.

Poslije oglašavanja Đurišićeve, Vukadinović je do detalja ispričao svoju stranu priče, navodeći da je takmičenje namešteno.

– Sve je živa istina. Mi smo skromna familija. Nepravedno sam ispao. Snežana nije tražila od mene novac već od moje majke. Ne znam tačnu cifru. Imali smo probu na kojoj je trebalo da izaberemo pesme koje ćemo sutradan da izvedemo. Tu sam bio sa još trojicom momaka. Izabrao sam pesme koje sam otpevao tu noć bez greške, kako ja znam i umem. Snežana mi je rekla da odlično pjevam. Poslao sam matricu dečku iz Granda. Izašao sam da odradim probu, kreće matrica, počinjem da pevam. Međutim, kako sam počeo da pevam, vidim da nešto nije u redu, kao da me neko sabotira. Čujem sebe, ali kao da to nisam ja. Stao sam i pogledao u Snežanu, a ona je podigla ruke i rekla: „Šta je ovo, šta radiš?”. Ja sam joj rekao da ne čujem sebe i kao da nije moj glas, da izgleda kao da je autotjun upaljen. Prekidam tu probu i kažem da neću da pevam.

Kako dalje bivši učesnik „Zvezda Granda” objašnjava, u tom momentu, Snežana viče na njega.

– Kreće da viče na mene i da me pita šta je sa mnom. Počinjem da pjevam na suho i tu je sve dobro, ali preko mikrofona to nije to. Takva namještaljka da to nije viđeno. Ali dobro, ja sam prvi put u ovom takmičenju i nisam znao – priča on, govoreći da je Snežana prvobitno bila oduševljena njegovim pevanjem, dok drugog dana nije bilo tako.

– Bio sam vidno razočaran, ali sam se nadao da će me popraviti kada bude snimanje emisije. Sve najbolje mislim i nadam se da nije nameštaljka. Mi smo se spremili za slikanje pred nastup. Idemo da obavim to i dolazi dečko i kaže mi gdje mi je majka, traži je Snežana Đurišić. Ja u čudu zašto mi traži majku. Odlazim u hodnik do bekstejdža i vidim majku i Snežanu koja čuči. Snežana se dere na moju majku i ja je pitam: “Šta je ovo”, a Snežana se okreće ka meni i kaže kako treba da izađem i da mi mesto nije tu – priča on, dodajući da je majku sačekao ispred:

– Poslije toga mi dolazi majka koju pitam šta je bilo, međutim ona da bi mene smirila kaže kako ništa nije i kako će mi pričati poslije nastupa. Ja vidim po licu da joj je Snežana nešto rekla. Tada da mi je rekla da joj je ova tražila pare, ja ne bih nastupao i prekinuo bih snimanje. To bi bio skandal – kaže Dušan, objašnjavajući dalje:

– Počinje snimanje, dolazi nastup i ja na njemu isto ne čujem sebe. Djevojka pored mene rastura, mikrofon joj pojačan lijepo, a ja se uopšte ne čujem. Ona dobija šest glasova, a ja tri koja su mi dali Viki, Bosanac i Đorđe David. Počinju komentari da nisam bio dobar i da sam bio kao pokvareni robot. Dolaze komentari mentora, Snežana, moja mentorka kreće da komentariše drugu takmičarku, djevojci priča kako je najbolja i odlična. Saša koja kaže da isprokomentariše mene, svog takmičara, a ona kaže:” Moj kandidat me ništa ne sluša i hoće sve po svom, iznad svega da bude.” Ja u čudu, Sanja Kužet mi kaže da ne mogu sad ništa da kažem, isključuju mi mikrofon.

Kako kaže, i Saša Popović ga je razočarao.

– Mislim da je i Saša Popović u sve umiješan, na kraju je tako ispalo. Završilo se snimanje i razočaran sam, normalno. Dolazim kod majke i ona mi tu kaže kako ima nešto da mi kaže, a to je: ” Tvoja mentorka mi je tražila pare, i da ćeš ispasti ukoliko ne platim. Rekla je da si lep momak i da predobro pjevaš”- priča Vukadinović koji ističe da je navodno preklinjao svoju mentorku da mu spusti matricu kako bi prošao baraž:

– Ide baraž i ja prije njega zovem svoju mentorku. Ne pominjem joj šta mi je majka rekla jer sam mislio da ih mogu pobijediti i bez para. Javlja mi se i ja je molim da mi spusti matricu za baraž, ali ona odbija. U baražu svi pjevamo na jedan mikrofon i ja pomislim da ne može biti namještaljke. Počinje baraž, tu su svi mentori sem moje. Iz produkcije sam zamolio djevojku da mi spusti matricu, međutim ona mi kaže da ti ne može bez dozvole moje mentorke. Pet minuta prije početka snimanja baraža trčim da nađem Snežanu, nađem je, ona stavlja torbu na rame i kreće. Pita me šta hoću, nije me ni pogledala. Ja je molim da mi spusti matricu, kako bi prošao dalje. Nije marila, pokupila se i otišla. Ja rekao: “Dobro, videćeš ti, ne brini, ukopaću te Snežana.”

Dušan kaže da je bio uveren da prolazi dalje, ali naposletku se ispostavilo, da je sve bila lažna nada.

– Pre snimanja baraža, Saša kaže da mi spuste matricu, kao u originalu što pjeva Haris Džinović. Ja sam razbio baraž i pomislim to je to, ne može da bude namještaljke. Ostali smo jedna djevojka i ja, rasturio sam, a nju su komentarisali da je falširala, da nije dobro. nema talenat neki, ali izgleda lijepo, zgodna je djevojka i umije da peva. Međutim, Saša kaže da ja ispadam, a ona prolazi – završio je Vukadinović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *