Novosti

O OVOME JE ĆUTALA SVE VRIJEME: Zvezdan progovorio o Aninoj BOLESTI – sto zanijemio kada je čuo DETALJE

Žestok sukob!

Za crnim stolom tokom emisije je izbio opšti haos zbog odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

– Zašto je Ana nabrajala Filipa i mene, a preskočila Mikicu i Miću? Jer su balansirali od sinoć. Zašto Ana ne uzme u obzir i ne pomene imena poput vas 15 koji ste na posljednjim nominacijama konkretno i direktno stali u Zvezdanovu odbranu, ja ću da citiram jedno m: “Zvezdane, hvala na svemu, super si čovjek”. Tvrdim, boli je bilo koji pozitivan komentar od mene, Filipa i Janjuša. Zašto baš nama? – pitao je Ivan.

-Ja sam prvi put nominacije slušala otkako sam došla, ja vas nisam slušala kad sam došla

Janjuš je postavio pitanje Zvezdanu.

– Da li misliš da ono što je rekla Ana za temperaturu da utiče na zdravlje, da li je ono sinoć više uticalo na tvoje zdravlje? – pitao je Janjuš.

– Ono prije 15 dana je uticalo 30 puta više, a tek sinoć. Pošto kažeš da me voliš, da li možeš da pojasniš tvoje ponašanje, vrijeđaš ljude, šta je dalji tok tvog spašavanje? Ja sam te samo pitao zašto si došla, a juče i danas si dala odgovor. Pričaš da me još voliš, a to je bolesno. Ovo šta radiš, šta je tvoje dalje? – govorio je Slavnić.

– Došla sam zbog sebe i samo zbog sebe – rekla je Ana.

– Ne, došla si da me kanališ i izneseš monstruozne laži. Kažeš da me voliš, da me spašavaš, a svađaš me sa ljudima. Koji su dalji koraci mog spašavanja? – pitao je Slavnić.

– Posljednja si osoba kojoj ću da odgovorim – poručila je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *