Novosti

HOROR KOD LESKOVCA: Dječak (14) OBJESIO 4 PSA, priznao sve, a potom dao JEZIV razlog zašto je to učinio (FOTO)

Dječak (14) iz sela Vlase kod Leskovca prijavljen je policiji jer je objesio uličnog psa, potvrdio je dugogodišnji zaštitar životinja iz Lebana Goran Momčilović.

Odmah je alarmirano udruženja za zaštitu životinja “Dobrobit” iz Lebana i “Pit” iz Niša, koji su slučaj prijavili policiji.

Kako saznajemo dječak je na saslušanju u policiji priznao da je ubio psa, kao i još četiri životinje u proteklih godinu dana.

– Upitan zašto je to uradio, kazao je zato što pas ima šugu. Zapravo, nesretnoj životinji je sa kože opalo malo dlake jer je imao demodeks. Stravično je to da je dječak priznao da je ubio još četiri psa u proteklih godinu dana. Za prethodnog mu je izgovor bio da mu je jurio kokoške, pa da je to morao da uradi – tvrdi Momčilović.

Nezvanično saznajemo da je slučaj proslijeđen Višem javnom tužilaštvu Leskovac na dalje postupanje.

“Djeca nam rastu u ubice”

Na društvenim mrežama osvanuo je i snimak obješenog psa u dvorištu, te je Udruženje “PIT” iz Niša prokomentarisalo stravičnu objavu.

– Nije bitno da li je dijete romske, srpske ili druge nacionalnosti bitno je da prepoznamo tu psihopatsku crtu kod djeteta što kasnije dovodi do ubistava. Ovaj dječak sa svojih 14 godina obesio je pet pasa ove godine. Protiv maloljetnika biće podnijeta krivična prijava, drugog psa je dobrovoljno predao, pas će biti veterinarski zbrinut i na sigurnom a tijelo obješenog psa predato veterinarskom institutu. Zaista jeziv prizor. Roditelji, bavite se djecom a ne da vam djeca rastu u ubice!!! – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

(Informer, Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *