Ispovesti

PRVA DAMA CRNE GORE NA INAUGURACIJI JEDNIM DETALJEM PRIVUKLA PAŽNJU SVIH: Tako nešto uradila je samo još Kejt Midlton (FOTO)

Jakov Milatović pobijedio je na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši oko 60 odsto glasova, dok je njegov protivkandidat i dosadašnji predsjednik Milo Đukanović osvojio oko 40 posto. Tokom kampanje i izbora, uz Milatovića je čvrsto stajala njegova supruga Milena. Brojni regionalni mediji raspisali su se o novoj prvoj dami Crne Gore koja je prije dva mjeseca rodila treće dijete.

Bračni par Milatović ima troje djece, a njihova najmlađa kćerka Ana rođena je sredinom februara ove godine. Milatovići imaju dvoje starije djece, Saru i Davida.

Milena Milatović

Na današnjoj inauguraciji novog predsjednika Crne Gore, Jakova Milatovića, njegova supruga pojavila se svijetlo plavoj haljini koja je ukrašena cvjetnim detaljem na lijevom ramenu. Takozvana kraljevska haljina koja je po kroju i modelu vrlo slična onima koje su nosile Kejt Midlton i Megan Markl posljednjih godina odlično pristaje prvoj dami Crne Gore prije svega zbog držanja i vitke linije.

Milena Milatović

Milena Milatović nije bila opterećena detaljima, pa je izbjegla nakit i jaču šminku za ovaj događaj. Kosa je vezana u nisku punđu i cijeli stajling je u skladu sa događajem – jednostavan, elegantan ali i formalan.

Milena Milatović

Popularni “kraljevski izgled” sve je prisutniji među ženama visokih zvaničnika na svečanim događajima. Modeli haljina koje kraljica Leticija i Kejt Midlton postali su zlatni modni standard kada su u pitanju zvanični događaji. Kako i žene širom svijeta tako je i Milena Milatović imala ovaj modni trik u rukavu za inauguarciju.

Kurir.rs/zena.blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *