Mozgalice

MODNI KOMADI KOJIMA JE DEFINITIVNO ODZVONILO: U 2023. godini nosićemo nešto što će vas jako odbradovati

Nova godina donosi i nove modne trendove.

Modni trendovi se mijenjanju iz godine u godinu, a neki odevni komadi u 2023. odlaze u istoriju. Ljubiteljima udobnosti i oversize komada garderobe novi trendovi se uopšte neće dopasti, jer na scenu stupa elegancija.

“Sakoi, pantalone, haljine, suknje i visoke potpetice – su imperativi za sljedeću godinu”, tvrdi stilista Vladislav Lisovets. Prema njegovim riječima dukserice i patike zamijeniće čista elegancija. Takođe, on ističe da će se nositi pantalone i farmerke samo sa visokim strukom.

Previše otvoreno i napadno je prošlost. Što se tiče boja, postoji samo jedan savjet – više eksperimenata. Stilist Lisovets je savjetovao da se boje kombinuju. Na primjer, crvena, roze, plava, blijedo lila i zelena mogu se kombinovati sa žutom, bordo i senf bojom. Istovremeno, stajling možete začiniti velikim naočarima i dodacima koji nisu u boji glavne odjeće.

zena-elegancija-min

Odijevni komadi koje stilista smatra trendi i poželjnima su haljine midi dužine, odijela, košulje i sve ono što bi nosile žene koje rade na svojoj karijeri i vrijeme provode u kancelarijama i na sastancima.

hejli-biber-0660872868

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *