Košarka

STIŽE PUN MJESEC U RAKU: 4 znaka neka se spreme za HAOS – 7. januar je ključan DATUM

Ušli smo u Novu godinu, a pred nama je prvi važan astrološki događaj, a to je pun Mjesec u vodenom znaku Raka 7. januara

Prvi pun Mjesec u 2023. godini će biti izazovan za sve ljude, jer su na nebu retrogradni Merkur i Mars, pa ćemo imati utisak da ništa ne ide naprijed, ali i da nam je inicijativa blokirana.

Konfuzije, iracionalni potezi i nemanje enrgije su manifestacija retrogradnog uticaja Marsa i Merkura.

Pošto će Mjesec 7. januara biti u znaku Raka, on će poprimiti osobine znaka u kojem se nalazi, pa ćemo biti emotivni, plačljivi i porodica će biti u fokusu.

Pojedine osobe će imati uticak da ih je zadesila poplava osećanja, pa će nekontrolisano donositi odluke u afektu. Svaki pun Mjesec je okidač za psihološka stanja koja treba da prođemo što mirnije kako ne bismo donosili odluke zbog kojih bismo kasnije mogli da se pokajemo.

Pun Mjesec u Raku najviše će uticati na same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

RAK

Vaša lična osjećanja će biti najvažnija do kraja nedelje. Konačno će vam postati važno kako se vi osjećate, umjesto da stalno udovoljavate drugim ljudima. Zbog toga ćete se osjećati ranjivo i nejbolje bi bilo da ne donosite važne odluke u tom intervalu.

JARAC
Polje partnerstva će biti važno do kraja nedelje. Ukoliko ste u braku, partner će imati potrebu da vam kaže kako se osjeća i to će vam biti teret. Niste spremni za toliku količinu osećanja. Imajte više empatije za osobe do kojih vam je stalo.

OVAN
Pun Mjesec u Raku donosi vam porodična dešavanja koja će uticati na vaše buduće odluke. Jedna osoba iz porodice će vam zadati muke u narednom periodu, pa ćete biti sluđeni. Moguće je da razmišljate o preseljenju. U ovom peridu ćete shvatiti značaj porodičnih odnosa.

VAGA
Imate velike ideje za posao, ali će to morati da sačeka. Lično ćete doživljavati svaki neuspjeh na poslu i to nije dobra stvar. Probajte da ne razmišljate o poslu u ovom periodu. Biće nekih blokada što se tiče poslovnih planova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *