Mozgalice

ĆANA PRIKOVANA ZA KREVET, PROLAZI KROZ PAKA0! Evo sa čim se pjevačica bori!

Nije joj lako!

Stanojka Mitrović Ćana prolazi kroz pakao. Pjevačica se ozbiljno razboljela, pala je u krevet i jedva izdržava virus koji je zaradila. Kako i sama kaže, ona je osetila malaksalost pa je mislila da će sve da prođe, ali ju je bolest demantovala.Sada je na društvenim mrežama ostavila jaku poruku ljudima da čuvaju svoje zdravlje:

– Dragi prijatelji, želim od srca svima da se zahvalim na podršci, lijepim riječima, razumijevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte potcjenjivati jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga potcenila, misleći da mogu na nogama da ga rešim i kaznio me. Bolje sam Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje šlajm i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli- napisala je Ćana i dala savjet:

– Nemojte čekati da prođe samo na nogama. idite odmah kod ljekara. Ovo se mora preležati. Voli vas vaša Ćana – poručila je pjevačica uz stikere dve čaše koje nazdravljaju i srce.

Kako to biva, usledili su komentari podrške

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *