Mozgalice

OVO SU RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ: Evo šta rekli o Zvezdanu Slavniću, PODRŽAVAJU LI VEZU? OGLASILI SE(FOTO)

Učesnica rijalitija “Zadruga 6”, nalazi se u centru pažnje, nakon što je stupila u vezu sa 23 godine starijim i oženjenim Zvezdanom Slavnićem, koje je zbog nje ostavio ženu Anu.

Anđela Đuričić bila je trećeplasirana učesnica Zadruge 5, i tada je pobrala mnogobrojne simpatije gledalaca svojim kulturnim, patrijarhalnim i umjerenim ponašanjem i roditelji su tada bili itekako ponosni na nju.

Oni su u finalnoj večeri “Zadruge 5”, ušli da se pozdrave sa svojom mezimicom i tada je javnost prvi put imala priliku da ih vidi.

Anđela im je tada potrčala i zagrljaj i emocije su je potpuno savladale kada je ugledala roditelje na vratima Zadruge.

– Kako dobro izgledate, ne mogu da vjerujem da vas vidim. Ne mogu da vjerujem da vas vidim. Nisam vas očekivala – govorila je tada Anđela svojim roditeljima, dok su joj sve vrijeme tekle suze niz lice od sreće.

Podsjetimo, Anđelina porodica oglasila se nedavno na njenom Instagramu i istakla da podržavaju ćerkinu aferu sa Zvezdanom.

Porodica je odlučila da obriše sve poruke koje njihova ćerka dobija, nakon što je zvanično postala ljubavnica, misleći da će na taj način da je zaštite od glasa naroda.

– Ima posla, ko hoće da ima svoja posla. Da li ste zaista toliko dokoni da šaljete uvredljive i ponižavajuće poruke, a znate da ih ona neće ni pročitati, zato što su sve izbrisane i svaka sljedeća će biti izbrisana. Ne trudite se uzalud, ko ne želi da je podržava, srećan vam put. Njen život ne zavisi od vas, niste joj ga vi dali – napisano je u objavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *