Novosti

“BRAJAN JE IMAO POMAGAČA I UBIO JE ANU IZ OVOG RAZLOGA”: Privatni detektiv iznio šokantne tvrdnje o slučaju Volš

Tvrdnje poznatog detektiva obistinile su se podizanjem optužnice kojom se Brajan tereti da je prvo ubio, a potom i raskomadao tijelo supruge Ane Volš.

Brajan Volš, optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš kojoj se svaki trag gubi 1. januara, u srijedu, 9. februara ponovo će se naći na sudu u Kvinsiju u državi Masačusets.

Na prvom saslušanju održanom 18. januara on se izjasnio da nije kriv, ali tijelo nestale Srpkinje već više od mjesec dana nije pronađeno!

Uglješa Grgur, diplomirani pravnik i prvi privatni detektiv u Srbiji, nekoliko dana nakon Aninog nestanka u javnosti je iznio pretpostavku da je nesrećna žena ubijena i to od strane supruga. Tvrdnje poznatog detektiva obistinile su se podizanjem optužnice kojom se Brajan tereti da je prvo ubio, a potom i raskomadao tijelo supruge Ane Volš.

1327907-3274506-screenshot5-ls-ff

Privatni detektiv Grgur u razgovoru za portal Espreso kazao je kako je ubjeđen da je Brajan imao pomagača u ubistvu, kao i da je motiv zločina koristoljublje! Mnogo se u javnosti spekulisalo o tome da osumnjičeni Brajan nije planirao ubistvo. U prilog tome govore i činjenice da je on nakon zločina na Guglu pretražio niz zastrašujućih stvari poput “Najbolji načini da se riješite tijela”, “Koliko je potrebno da neko primjeti da je neko nestao”, itd., kao i mnogo tragova koji su nakon zločina pronađeni. Međutim, naš sagovornik je mišljenja da je ovo ubistvo planirano.

“Ubjeđen sam da je imao pomagača, najverovatnije da je to njegova majka i ubjeđen sam da je ovo ubistvo iz koristoljublja. Mnogi su pričali da je možda zločin iz strasti, ali siguran sam da je u pitanju koristoljublje jer je Brajan čovjek koji je opsjednut novcem i bogatstvom. Vjerovatno da je povod za ubistvo bio taj što je Ana Volš imala životno osiguranje i nekretnine koje su vrijedile više miliona, zbog toga je i pretraživao kako da naslijedi sve to. Iz tih razloga sam siguran da je ubistvo planirao jer da je udario i ubio iz nehata sigurno bi pozvao hitnu i policiju”, kazao je sagovornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *