Novosti

VOĐA IZABRAO POTRČKE! Njih dvoje idu u izolaciju i bore se za opstanak u rijalitiju,OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Bilal Brajlović je kao ovonedjeljni vođa imao zadatak da izabere potrčke. On je saopštio zadrugarima koga će poslati u izolaciju.

– Jesam razmišljao, pretpostavljao sam da ću biti vođa. Nemam pojma ko će mi biti potrčko, a ko omiljena osoba – rekao je Bilal, piše Srbija Danas.

– Koga da stavim?! Staviću Marka Milovanovića, možda se digne, da pokaže da voli svoju djevojku, a evo biće i Anita – rekao je Brajlović.

Voditeljka je podigla potrčke.

– Sviđa mi se što ima dete, mislim to je dobro. Ja bih volio da imam petero djece. Kakva god da je djevojka, ja sam zaljubljen – rekao je Marko.

– Da li ti je ovo prilika da se razdvojiš od Matore i da vidiš da li će ona tebi da donosi i da kuha? – pitala je voditeljka.

– Priželjkivala sam izolaciju sa njom, a ne sa bilo kim drugim. Odmoriću barem. Pada mi teško jer je nedjelju dana nije bilo u sobi, ali ću bar čuti mišljenja zadrugara na nominacijama – rekla je Anita.

– Neću ići sa njom, ali ta izolacija čuda čini. Moraću da skrenem misli odavde, da mislim mozgom. Teško je, prija mi, laska mi da se neko tako ponaša – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *