Ispovesti

SJEĆATE LI SE NJEGA IZ ZVEZDA GRANDA, DANAS JE ŽENA: Promijenio je ime, šminka se i fenira dugu kosu – Š0K ZA SVE

Kada se davne 2013. godine Stefan Lukić predstavio na sceni “Zvezda Granda”, mnogi su mu predviđali uspješnu karijeru zbog nevjerovatnog glasa, a sada je iznenadio sve. Stefan Lukić provukao je pažnju javnosti zbog talenta za muziku i još boljeg scenskog nastupa, a takmičenje u “Zvezdama Granda” donijelo mu je mogućnost da nastupa u mnogim klubovima.

Mladi pjevač iz Kruševca sada je odlučio da više ne bude muškarac, pa već o sebi govori u ženskom rodu. Takođe, svoje ime je promijenio u Stefi Gazela. – Bio je u dugoj vezi, raskinuli su jer je stalno napadao druge žene i sada postaje žena. Svi smo u čudu. Niko nije ni slutio na ovako nešto. Ostaviće bend sa kojim dugi niz godina nastupa. Promijeniće pol – kaže dobro obaviješteni izvor.

Kako dalje navodi, Stefan uveliko nosi minđuše, šminka se, fenira kosu i generalno ima navike jedne žene kada je njega i izgled u pitanju.

– Njemu je sad uvreda da ga neko oslovi u muškom rodu, ni ne okrene se. Kad pričate sa njim konstantno govori: “Bila sam, htjela sam” i slično. Sad će da krene sa hormonima, pa polako i da zakazuje operaciju – kaže dobro obaviješten izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *