Novosti

PRVA DISKVALIFIKACIJA ZBOG TUČE?! Nakon odluke da se NASILJE NE TOLERIŠE došlo do fizičkog obračuna

Nedavno su čelnici Zadruge donijeli odluku da u rijalitiju više neće biti tolerancije na nasilje, te da će agresivni zadrugari odmah napustiti imanje.

– Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost. Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete mjeru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen. Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i vidjeti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje – rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Anastasija Stanojević Palčica nerijetko je fizički nasrtala na svog dečka Marka Petruševića Petrućija, a sada je to i ponovila.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem zadrugari pričaju kako je Palčica ponovo fizički nasrnula na Petrućija, te su rijaliti učesnici među sobom nagađali da li će zbog toga biti diskvalifikovana.

Da li je informacija stigla do Velikog šefa i kako će on odreagovati, ostaje nam da vidimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *