Novosti

“ZBOGOM, ĆELAVI…” Poslušajte pjesmu koju je Ana posvetila Zvezdanu: LIRKSI IZRAŽAJ o kom bruji Balkan!

Gađa tamo gdje treba, u srce!

Pošto se o pjesmi koju je Ana Ćurčić napisala Zvezdanu Slavniću dosta pričalo, odlučila je da je pročita pred svima. Ovaj lirski izražaj nosi naziv “Zbogom Ćelavi”.

Zadrugari su je pomno slušali i reklo bi se u istoj uživali. A da li će se vama dopasti, te da li je Ćurčićeva uspješno dočarala njihovu veliku ljubav, prosudite sami.

– Zbogom Ćelavi. Zapamtiću sve suze koje sam ikada zbog tebe pustila i svaku noć koju nisam spavala. Sve osmijehe koje sam zaslužila, a nisam tako često dobijala. Šta ti uopšte znaš o ljubavi? Kad sam ja bila tvoja noćna straža godinama… I kada si padao i kad se sve rušilo i nisi imao kuda, pravila sam ti put. Znaš koliko sam sunca nudila, a toliko je mraka bilo. Bedeme sam oko tebe poravila da ti niko ništa ne može. Otkupljivala loše dane i nevrijeme, šta sve nisam nudila za tvoju sreću i da bi te od nesreće sačuvala. Mislila sam da smo tvrđava koju niko nikad neće srušiti i u toj tvrđavi čekala sam te godinama. Između njih sagradila sam najizdržljiviji put ljubavi, gradeći ga od sreće vjerovanja, suza i osmijeha, boli i boljeg sutra, a najviše zbog nadanja. Zapamti taj put sazidan od nas, a srušen zbgo drugih. Zapamtiću da me nisi volio, da sam ja bila tvoja, a ti svačiji. I lomljenje duše i srce na pola, zagrljaje bez ruku i ponižavanja i da ti u stvari nisam bila posebna. Ostavljam ti uspomenu na najboljeg druga. Ostavljam ti Džibonija, Deltu, Baz i Ušće i ne zaboravi da sam te ja naučila kako se kupuje onlajn. Za sebe ću ostaviti samo iluziju. Zapamtiću sve ružno što si mi ikada uradio, u meni te nema i ne postojiš. Zbogom, Ćelavi – pročitala je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *