Novosti

KARLEUŠA PROSLAVILA BOŽIĆ! Pohvalila se kakva je domaćica i to s RUSKOM SALATOM, a reakcija njene kćerke je HIT

Jelena Karleuša proslavila je najradosniji hrišćanski praznik Božić u novoj vili na Dedinju u društvu svoje porodice i najbližih prijatelj.

Iako je poznato da se Jelena izjašnjava kao ateista, to pjevačicu ne sprječava da porodično proslavi svaki hrišćanski praznik, jer njena djeca tako žele, i upravo je njima samima ostavila slobodu da naprave izbor u životu, piše Kurir.

FOTO: PRINTSCREEN

Tako je bilo i ovog puta, kada je, kako tradicionalni običaji i nalažu, pripremila bogatu trpezu za Božić.

JK se ovog puta pokazala kao prava domaćica, pa se na prazničnom ručku mogla vidjeti i ruska salata, pitice i razne druge đakonije.

Nije izostala ni božićna česnica, a kako se i sama Jelena pohvalila na svom Instagram storiju, koji je poslije nekoliko minuta i obrisala, upravo je njoj ove godine zapao novčić iz česnice, pa se vjeruje da će ona biti sretna i imaće novca tokom čitave godine.

FOTO: PRINTSCREEN

Manje sreće od Jelene imala je njena starija kćerka Atina, kojoj se nije svidjelo što nije izvukla paricu, što se moglo zaključiti po izrazu njenog lica i načinu na koji je ostavila svoj dio česnice.

Na snimku koji je JK objavila, mogli smo vidjeti da su s njom u društvu, pored kćerke, i njeni bliski prijatelji i saradnici, kao i brat od tetke Marko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *