Novosti

OGLASILI SE IZ ZATVORA U SREMSKOJ MITROVICI: Ovako je umro sin Sinana Sakića

Sin pokojnog pjevača Sinana Sakića Rašid Sakić (45) poznatiji kao Ćelo, iznenada je preminuo u zatvoru Sremska Mitrovica, gdje je osuđen na kaznu od tri godine zbog razbojništva.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija rekli su da se osuđenik jutros nije probudio.

– Osuđeno lice R.S. se nije probudilo jutros iz sna. Obavješteni su policija, tužilaštvo i sud. Tijelo će biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad – rečeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, prenosi Kurir.rs

rajem januara ove godine se pojavila vijest da je pjevačica Kaja Ostojić u vezi sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem.

Kako srpski mediji prenose, njih dvoje su raskinuli, a navodno inicijator prekida odnosa je bila pjevačica.

Kako se dalje navodi, Kaja je stavila tačku na vezu jer je uvidjela da ona nema budućnost i perspektivu jer su zbog obaveza bili stalno razdvojeni.

Kaja se tim povodom oglasila, ali nije željela da komenatriše ljubavni život.

– Ne komentarišem svoj privatni život, tako da ću i sada ostati dosledna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu – poručila je Kaja za “Kurir”.

Da podsjetimo, Kaja je prije veze sa teniserom okončala romansu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, dok je prethodno bila u braku sa di-džejem Džuniorom Džekom, kao i sa košarkašem Urošem Duvljakom, ali i ocem svoje kćerke Nikoline, Nikolom Dragojlovićem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *