Mozgalice

ISPLIVALO PISMO ANE VOLŠ KOJE JE NAPISALA O SVOM MUŽU BRAJANU: Ovo baca potpuno novo svjetlo na cijelu priču!

Brajan Volš, koji je uhapšen zbog sumnje da je obmanjivao istragu policije tokom potrage za njegovom suprugom Anom, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara Americi, po svemu sudeći, imao je svu podršku svoje žene tokom boravka u kućnom pritvoru.

Volš je 2018. godine proglašen krivim za prodaju dvije lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara.

Tokom saslušanja u saveznom sudu prošlog juna, Brajanova supruga Ana napisala je pismo sudiji kako bi svom mužu pružila podršku prije izricanja presude.

U svom pismu saveznom sudiji u junu 2022, Ana je napisala:

– Tokom ovih osam mjeseci, naša porodica je bila u mogućnosti da bude zajedno tokom mnogih prekretnica: naš najmlađi sin je napunio godinu, naš srednji sin je počeo da govori, a naš najstariji sin ima samo nekoliko sedmica od završetka godine i pripreme za prvi razred. Izgubio je i prvi zub.

Ana je dalje rekla da je Brajan bio od velike pomoći nakon što je njena majka pretrpjela moždanu aneurizmu u decembru 2021.

– Ne samo da joj je spasio život, već je njoj i cijeloj porodici donio udobnost i radost tokom njene bolesti – napisala je Ana u svom pismu.

Dok je pomagala svojoj svekrvi, Ana je takođe rekla da je Brajan nastavio „da se brine o svojoj bolesnoj starijoj majci i da je uz svoje sinove iz dana u dan“.

1313409-screen-shot-20230107-at-16-13-21-ff

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ANAWALSHE

– Bilo da se radilo o šetnji za Svjetski dan mira u Dorčesteru, ili svratio u Pine Street Inn u Bostonu da odnese hranu i sanitarne potrepštine, Brajan od ranog djetinjstva uči naše dečake koliko je važno da dijele radost – napisala je Ana.

Sudski dokumenti otkrivaju da je Brajan glavni staratelj njihova tri dječaka, starosti šest, četiri i dvije godine, dok Ana provodi dosta vremena radeći za firmu za nekretnine u Vašingtonu.

– Brajan je dosljedno radio na razbijanju prethodnih loših navika svoje porodice i svi se radujemo novom poglavlju njegovog života – napisala je Ana saveznom sudiji.

Podsjećamo, Ana Volš je nestala više od sedam dana, a policija vjeruje da bi njen muž mogao biti odgovoran nakon što je u ponedjeljak optužen za obmanu policije u slučaju nestanka. Određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *